MMA yeni bir ışık altında baktı ediliyordu.

                          1             Vladimir Kliçko ve David Haye yüz yüze   David Haye onun son olabilir 2 Temmuz’da Wladimir Klitschko ile yaptığı ağır boks maçı ortaya çıkarmıştır. Güney Londralı Haye uzun film kariyerinde bir ilgi devam etmek için bu yılın Ekim ayında yaptığı 31 yaşından önce emekli sözü verdi. Ve WBA Dünya Ağır Siklet Şampiyonu o süreçte elini kırabilir düşündüğü Almanya’da Imtech Arena Klitschko nakavt kadar hevesli ve Wladimir en ağabeyi Vitali ile maç-up herhangi bir umut ödenen koydu. “Ben var sadece faiz ringde ve parçalara onu parçalamak 2 Temmuz’da üzerindedir.

Onu yapmak arıyorum ben dışarı çıkıp gibi sert onu nakavt Eğer Elimi uymayacak potansiyeli vardır. “Ben son zamanlarda kavgalar ellerimi kırdı ettik ve güç ben elimi kırabilir olasılığı vardır Wladimir üzerinde serbest bırakmaya arıyorum. “Bu benim emeklilik tarihi geçmiş beni ele geçirebilir ve bu potansiyel benim son kavga olabilir elinizi yüzden iyileşmek için üç ya da dört ay sürer biliyorum. Bu talihsiz ama boks tanrılar karar eğer o bu şekilde olduğunu daha sonra bir yoldur.”                   Onlar ancak stand. Vücutları yara bere ve hırpalanmış ve yüzleri kana bulundu.

Las Vegas’ Cox Pavilion içine sıkışmış binlerce tezahürat ve sadece tanık olduğu destanı marvelling kendi ayakları üzerinde geçti. Forrest Griffin ve Stephan Bonnar sonra bunu bilmiyordu, ama onlar sadece kendilerini koymuştu 15 cezalandırmak dakika şampiyonanın tarihinin Ultimate Fighting en önemli idi.                 8             Forrest Griffin, yukarıda, sağ, Stephan Bonnar karşı UFC tarihinin en önemli mücadele adı olmuştur   kavga oyunu abartı ile doludur, ama bu abartı olmaz edilebilir.1xbet com o Bonnar v Griffin olmasaydı, Dana Beyaz – UFC başkanı – muhtemelen sigara uçlarını yukarı süpürme ve kaba uyku olacağını şaka vardır.

Karışık dövüş sanatları büyük destekleyicisi (MMA) – – Tır o olmaya O heyecan vericiydi ve sadece o sokaklardan patron tutmak vermedi, heyecan vericiydi, kavga kolu UFC için gerekli vurulmuş tam oldu bugün. Bu 2005 destanı önce UFC ölüyordu ve birlikte sahipleri Lorenzo ve Frank Fertitta III Beyaz, canlı tutmak için savaşıyorlardı.                 8             Yolda Beyaz gönderilen mücadele Conor McGregor ve Floyd Mayweather arasındaki kazançlı geçit mücadele yapabilmek başına   Bu kavga, yorumcu Joe Rogan göre Hagler v Hearns için MMA cevabı oldu ve daha iyi TUF olarak bilinen Ultimate Fighter denilen bir zekice basit reality TV show, doruk noktası oldu.

“Real World gibi ama savaşçıları ile var,” Griffin, onu ve büyük zaman içine 15 diğer amatör savaşçıları başlattı gösteriyi tarif etmek istedi MTV’nin uzun süren reality, göndermede açıkladı.https://en.wikipedia.org/wiki/Gerd_Müller serisi için antrenörler olarak hareket MMA telif Chuck Liddell ve Randy Couture, dikkatli gözleri altında, savaşçılar birlikte bir çatı altında yaşıyordu. Middleweights ve hafif ağır topları ayrılır.Diğer, birlikte eğitilmiş ve canlı etkinlikte nihai alma yeri ve UFC ile altı rakam sözleşme ile uzak yürüyüş kazanan her hafta eleme birbirlerine karşı savaşır yarıştı. Fertitta kardeşler, kimin şirketi Zuffa için, 2001 yılında $ 2m için mücadele UFC aldım ve başkan olarak Beyaz yüklü, gösteri zar son rulo oldu.

Bu çalışması gerekiyordu.                 8             Kardeşler Lorenzo, sol ve Frank, sağ, $ 2m için mücadele UFC satın   Daha önce, milyonlarca dolar ağır geliştirmek ve MMA sporunun tanıtmak için çalışıyoruz yatırım olmuştu, ama onların olayları yaptırıma sahip savaşmış olarak üçlü her fırsatta güçlü bir muhalefet ile karşılaştı. Hiçbir şey çalışıyordu. Onun afişlerde süslenmiş edildi ‘kural yok’ ne zaman UFC sonsuza önceki dönemin kalıntıları tarafından kusurlu olacağını çıktı. Çamur çubukları ve ilerleme için bir yolunu kesen edildi. kardeşler akıllı işadamları vardı.

Onlar ellerinde büyük bir şey olduğunu biliyordu; Çok, onu görmek için diğerlerini ikna meselesi oldu. Yaygın Amerika uyanmak ve başına ödeme görünümleri para harcamaya başlamak gerekiyordu. Frank ve kardeşi Lorenzo işine doğmuş, iyi üniversitelerini katıldı ve 1976 yılında İstasyon Kumarhaneler kurdu babalarıyla Frank Fertitta, Jr., ideal danışman vardı. Beyaz Ancak kutup tersi oldu. okul aracılığıyla kazıma sonra o eğitim külodu başlamasına karşın UFC büyüklüğünde bir şirketin çalışan hiçbir deneyimi yoktu. O, olsa da, Lorenzo, o Las Vegas ofisinin bodrum dostunun özel bir spor salonu çalıştıran başladığı yeniden takıldığında bir okullar arkadaşımdan öğrendin.

Bu Nick Gullo Cage içine, kitabında ortaya koyduğu gibi: UFC Milleti Yükselişi, White’ın şanslı bir mola oldu. Bu şirketlerin başlattı alındığı andaki işlemlerini görmesine izin ve o sessizce yol boyunca şeyler alıp, Lorenzo çalışmalarını izledi.                 8             Fertitta kardeşler 2001 yılında $ 2m için aldım beri Dana Beyaz şirket ile olmuştur   Ardından, MMA savaşçıları Tito Ortiz ve Liddell onun yönetiminin bir sonucu olarak, Beyaz kardeşler alarma örgüt kapmak için yukarı ve UFC yakında onların oldu. En azından kağıt üzerinde, tuhaf görünümlü üçlü oldu.

ve defalarca tuğla duvarlar çarptıktan sonra dört yıl, aşağı reality TV geldi. kardeşlerin diğer reality TV başarı, Amerikan Casino güçlenen bu TUF nihayet para kanamalı şirketi durdurmak umduğunu edildi. Ama TV’de alma yaptırım olayları elde etmek kadar zor ispatı. Hiçbir televizyon ağı bunu istedi. Anlaşılan Amerika, yeni bir spor haline almazdım ve televizyonda execs “Ben yokum” oybirliğiyle oldu. Bu kasvetli görünüyordu, ancak bunun yerine kendi kayıplarını kesme ve yukarı satış onlar maliyetlerini karşılamak için kendi para $ 10m stumping, şovu kendilerini üretmeye karar verdik. eleme kavgalar sırasında Sekizgen mat üzerindeki logosu için ödemeye hazır bile bir şirket yoktu.

“Bu şey bizim Truva Atı gibi oldu,” Beyaz bir Üretimi için belgesel Mücadele açıklanmıştır. “Televizyondan kavgalar koymak, ancak gerçekte yoluyla koymak için gidiyoruz,” diye ekledi.                                      Popüler MMA Haberler                                                                                              pis             Paige Vanzant korkunç cerrahi fotoğrafta kolundan içerisine yerleştirilen metal bir çubuk gösteriyor                                                                               Açığa

            Khabib iki ‘eski’ istediği savaşır Conor McGregor rövanş ve isimleri dışladı                                                       burada para geliyor             Dana Beyaz Brock Lesnar MMA emekli neden WWE teklifini ortaya koymaktadır                                                       HOLLYWOOD             Bieber, McGregor ve De La Hoya ev sahipliği yapmayı teklif MMA mücadele için Tom Cruise sesleniyor                                                       kovboy terbiye

            Cerrone burnunu üfleme sonra Ferguson karşı mide bulandırıcı göz yaralanması uğrar                                                       Kartal             Khabib Georges St Pierre hakkında özel bir madde ile yeni UFC sözleşme imzalar                                                  finali normalde PPV olayları için büyük bir spor olduğunu dövüş sanatları karışık ne olduğunu görmek için bir şans çatal olmaz fanlar veren 9 Nisan’da canlı ve ücretsiz yayın olacaktır. Sir Alex Ferguson diyebilirsiniz gibi, gıcırtılı serseri zamanıydı. Ultimate Fighter hariç anıtsal hit oldu.

Her hafta kamu bireysel savaşçıları bilmek onların hikayelerini dinlemek ve onlar faturaları ve beslenen aileleri ödenen bir spor için tren ne kadar zor görmek lazım. MMA yeni bir ışık altında baktı ediliyordu. Benim Mücadele Hayat: “sokak haydut bir demet olarak [savaşçıları] düşünce İnsanlar,” Liddell, eski bir şampiyon, otobiyografisinde, Iceman söyledi. “Onlar tam cümleler konuştu ve diğer profesyonel sporcu gibi sert eğitilmiş,” diye ekledi. O başlamadan önce gösteriyi raydan tehdit mini isyan aşağıdaki sarhoş satırları, kuşkonmaz üzerinde argümanlar ve savaşçıları Beyaz yerine bir küfür yüklü konuşma gördü televizyon büyüleyici oldu. Kamu çabuk kavradı edildi.

Ve böylece orta sıklet birlikte Ken Shamrock v Zengin Franklin undercard mücadele finalde Griffin ve Bonnar indi Diego Sanchez ve Kenny Florian finalistleri. “Griffin ve Bonner o gece savaşırken, dalga kırdı” MMA gazeteci Gareth A Davies diyor. Üç milyondan fazla insan – sayısının duyulmamış – ayarlanmış ve kavga taraftarların yeni nesil yaratıldı. Griffin ve Bonnar vücut darbe morarma ve Amerika not alıyordu birbirlerini darbe eşleşti almıştı. Basitçe anlatmak gerekirse: onlar s yendi ** birbirini t üç tur için. “Sadece kamu hayal yakalanan ve spor büyümesinde bir seminal andı” Davies devam etti.                 8             Bonnar ve Griffinler mücadele UFC tarihinde bir seminal andı

  Her adam bir inç, vücutlarını ve bunları zorlayarak kalabalığı vermeyi reddetti gibi ayak tırnağa oldu. Kazanan için aşağı işaretli dakika olarak bekleyen altın vardı, gürültü seviyeleri artmıştır. “Ben bu savaşı skoru istemezdim doğrusu,” heyecanlı yorumcu Joe Rogan çığlık attı. Üçüncü tur sonunda, ancak, her iki erkekler yuvarlak ne kadar yakın verilen ek ani ölüm için güç toplayabiliyorum olurdu inanıyordu. “Dana geldi ve sağ dövüşten önce söylediğini hatırlıyorum:‘Biz sözleşme için bir kazanan yüzden yuvarlak üç dakikalık mesai olabilir olması,’” Griffin açıkladı. “Ve [Stephan ve ben] hem yuvarlak üç dakikalık bir mesai olacaksa oluyor varsayarak bizim köşelerine geri dönmek fark ederseniz.”

Gerek yoktu. Hakimlere göre Griffin 29-28, 29-28, 29-28 kazandı. Kolu diğerleri kararı yuhalandı ünlüler alkışladı ve Bonnar yere çöktü, bazı taraftarlar alkışladı, büyüdü.                 8             Griffin galip ilan edildiği Bonnar yorgunluktan çöktü   Bu bile ana olay değildi. “Biz orada adamı tanıyordu. Bu ne gerek olduğunu”Lorenzo Fertitta sonradan söyledi. Oysa Griffin v Bonnar fazla tiyatro sağlamaktı. Yani alınan Beyaz ve kardeşler de Bonnar UFC ile sözleşme teklif Octagon’da İÇERİ orada ve sonra karar verdiğini, blockbuster ile onlar vardı.

mütevazı kalabalık daha gürültü yapmak imkansız görünüyordu topyekün savaştan sonra ve sadece zaman kimse bir kaybeden olacaktı, karar yaptılar sağlanmalıdır. Bu Rocky bir sahne gibiydi. veya eksikliği – – Şimdi, 20’den fazla dizi sonra, TUF zorlukla PPV satışları, 55.000 kapasiteli alanları doldurma 3.000 kişilik mekanlarında satan giden şirket vesile olmuştur artık bir endişe. antrenörler Couture ve Liddell finalden sonra MGM’de bir hafta savaşırken Nitekim, rekor 260.000 alımlara vardı ve patronlar beri geriye bakmadım. gösteri aynı zamanda bir orta sıklet şampiyonu oldu İngiliz avcı Michael Bisping, kariyerlerini almasına yardımcı olmuştur.

                8             UFC Conor McGregor’un yıldızı güç sonunda o bildirildi bir gecelik iş için $ civarında 100m Kazanılan Floyd Mayweather karşı geçit boks maçında yol açtı   Griffin v Bonnar olmadan, Conor McGregor bugün ve $ civarında 100m değerinde yıldızı olurdu? O evet derdim ama olası değil. saat kahramanlarına gelince, Griffin, şimdi emekli, sonunda Quinton ‘Rampage’ Jackson yenerek 2008 yılında hafif ağır şampiyonu oldu ve Fame UFC Müzeye oldu. Bonnar arada Griffin ile 2006 rövanş kaybetti ve ayrıca Hall of Fame içinde onun yerini mühürlü 10 yıl önce çabalarından olsa iki kez, steroid kullanımı için askıya alındı. Touchlingly, daha sonra oğlunu Griffin adında.

Ve UFC kendisi gelince, organizasyon o ilk yıldan bu yana büyüme şaşırtıcı bir ekranda 2016 yılında bir rapor £ 3.2bn satıldı. İş kesinlikle iyi olmuştur.                 8             UFC Beyaz başkanı olarak üzerinde kalan ile 2016 yılında bir rapor £ 3.2bn satıldı           

Leave a Reply